foto

Goodies: win een SIGG-pakket

Het Zwitserse SIGG staat bekend als hét merk voor drinkflessen van hoge kwaliteit. De SIGG drinkfles is dan ook zo'n product dat bij elke buitensporter bekend is en bij bijna alle buitensporters ook onderdeel uitmaakt van de standaarduitrusting. SIGG stelde voor deze prijsvraag een compleet pakket samen. Niet alleen van drinkflessen, maar ook van een vacuümfles, bestek en schoonmaak-materiaal. Dit pakket is dus een zeer welkome aanvulling/completering van de uitrusting van elke actieve buitensporter!

SIGG-pakketDe positie die SIGG op dit moment inneemt in de markt is gebaseerd op jarenlange ervaring en kwaliteit. De SIGG flessen zijn immers licht, sterk, duurzaam, functioneel en hygiënisch. Ze zijn gemaakt uit één stuk gerecycled aluminium en hebben dus geen kwetsbare naden. De binnenzijde is voorzien van elastische(!) coating, welke bij het eventueel indeuken niet barst of loslaat. Bovendien is deze coating bestand tegen koolzuurhoudende dranken en vruchtensappen, waardoor de flessen multi-functioneel zijn. Tot slot zijn de flessen verkrijgbaar in de meest uiteenlopende kleuren en met verschillende prints en is er keuze uit vier verschillende topsoorten (drinksluitingen/doppen).

Hoofd-item van het SIGG-pakket is de zwarte Sportsbottle met de nieuwe Activebottle top. Deze top is de nieuwste innovaie van het Zwitserse SIGG. Hij is met één hand te bedienen en heeft een ingebouwde stofkap. Door de fles/top tegen je mond te drukken wordt hij geopend, zodat hij ook niet lekt als je 'm gewoon op z'n kop houdt. Ideaal om tijdens het hiken of MTB-en uit te drinken zonder te hoeven stoppen.

Op de foto zie je daarnaast de anthracite Trend Line isolatiefles van 1 liter staan. Deze is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is dubbelwandig. Erg stijlvol en bovendien bijzonder functioneel: de fles heeft namelijk een geïntegreerde dubbelwandige drinkbeker.

De derde fles uit het SIGG-pakket is de klassieke rode Traveller Touch. De draaidop is voorzien van een ring, zodat je de fles middels een karabiner gemakkelijk aan de buitenkant van je rugzak kunt hangen. En de rode Zwitserse print is niet alleen mooi maar ook functioneel: de speciale, matte coating zorgt namelijk voor meer grip en voorkomt dat de fles uit je hand glijdt als deze nat is.

Verder bestaat het SIGG-pakket uit enkele handige accessoires. Zo is er de zwarte isolatiehoes die ervoor zorgt dat de inhoud van je SIGG-fles gedurende enkele uren lekker warm of koud blijft. Deze waterafstotende hoes is dus praktisch zowel in de winter als in de zomer. Hetzelfde geldt voor het RVS Outdoor Bestek: dit zijn dus drie losse 'items' (lepel, mes, vork) die je van elkaar af kunt halen en dus apart kunt gebruiken. Om het bestek zo compact mogelijk mee te kunnen nemen, kun je het weer aan elkaar 'klikken' en in het nylon hoesje meenemen. Tot slot wil je de flessen natuurlijk goed onderhouden en dat doe je met de schoonmaakborstels (een grote en een kleine) en de Bottle Clean tabletten.

Wil jij dit zeer complete SIGG-pakket winnen, ga dan naar de site van SIGG voor het antwoord op de volgende vraag:

SIGG levert voor hun drinkflessen ook speciaal gemaakte draagsystemen. Bijzonder handig is de nieuwe Waist Belt, die naast een SIGG-fles ook ruimte biedt voor GSM, sleutels, etc. Maar voor welk formaat SIGG-fles is die Waist Belt eigenlijk speciaal gemaakt?

 


De winnaar van deze prijsvaag is A.van Kalleveen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Matterhorn BV, de importeur van SIGG in Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]