foto

Goodies: win een Sprayway Hydrolite jacket en pants

Sprayway is een Engels merk dat in Nederland steeds meer fans krijgt. Geen wonder ook, want telkens weer verbeteren ze hun materialen en de producten om de buitensporter in staat te stellen nog meer te genieten van diens hobby. Goede voorbeelden zijn de Hydrolite jackets en pants, gemaakt van het nieuwe hydro/dry flex materiaal.

Sprayway Hydrolite Jacket en PantsHydro/dry flex is een door Sprayway zelf ontwikkeld materiaal dat tegemoet komt aan de meeste wensen van de actieve buitensporter: het is waterdicht, heeft een goed ademend vermogen, is licht van gewicht en bovendien elastisch (stretchy) om een optimale bewegingsvrijheid te garanderen. Door toepassing van dit materiaal is het Sprayway gelukt om met de Hydrolite jackets en pants een kledingset te maken die ideaal is voor nagenoeg alle buitensporten waar je zeer actief bezig bent.

Het Hydrolite jacket is voorzien van een afneembare capuchon en voorgevormde mouwen om je niet te hinderen bij het bewegen. Daarnaast heeft het jack meerdere zakken, waaronder een handige mesh binnenzak waar je tevens je capuchon in kunt opbergen. Het jack zelf kun je overigens opbergen in de bijgeleverde stuff sac.

Voor de Hydrolite pants gelden eigenlijk dezelfde eigenschappen als de jackets. Ook deze zijn gemaakt van hydro/dry flex en dus zeer geschikt voor actieve buitensporten als klauteren, klimmen en bergwandelen. Bovendien is er gedacht aan de nodige extra features als verstevigde panelen bij de enkels en 3/4 lengte beenritsen voor een nog betere ventilatie tijdens het actief sporten. Daarnaast is ook bij de Hydrolite pants gedacht aan verbetering van de bewegingsvrijheid in de vorm van voorgevormde knieën. En lekker handig: de Hydrolite pants kan in zijn eigen achterzak worden opgeborgen.

Had jij zo'n lichtgewicht Sprayway Hydrolite kledingset graag willen winnen, dan had je naar de site van Sprayway moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

De Hydrolite jackets van Sprayway zijn uitgevoerd met een zogenaamd ZAP-system. Maar wat is dat eigenlijk?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Marga Vos. Marga dient zich vr 1 juni 2007 te melden om het recht op de prijs niet te verliezen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Matterhorn BV, de agent van Sprayway in Nederland.

Let op: de winnaar mag zelf kiezen uit een heren- of damesset. De herenset bestaat uit een Hydrolite jacket (kleur slate) en Hydrolite pants (kleur black), de damesset uit een Wms Hydrolite jacket (kleur china blue) en Wms Hydrolite pants (kleur black).

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]