foto

Goodies: win een Suunto Multisport Pack

Deze keer maakte je in de Goodies-prijsvraag kans op een compleet Multisport Pack van Suunto, bestaande uit een Suunto t3, een hartslagmonitor (borstband) en een GPS-POD! En meedoen was eenvoudiger dan ooit, want je maakte al kans als je één virtueel kerstkaartje verstuurd. Maar uiteraard kon je je winkansen sterk vergroten...

Suunto Multisport PackMet de Suunto Multisport Pack heb je een complete set in handen die geschikt is voor ... multisport, dus veel veschillende buitensporten. De Suunto t3 is ideaal om te gebruiken tijdens het trainen (hartslag, trainingeffect, EPOC, etc.) en de GPS-POD zorgt er niet alleen voor dat je later nog eens exact kunt terugkijken waar je bent geweest, maar zorgt ook voor realtime weergave van snelheid en afstand op je Suunto t3 horloge. Uiteraard wordt dit alles geleverd inclusief de Suunto software en een duidelijk handleiding zodat je direct aan de slag kunt!

En het enige dat je hoefde te doen om kans te maken op deze multisport pack was het versturen van een virtueel kerstkaartje. Uit de verzonden kerstkaartjes die daadwerkelijk zijn gelezen zal uiteindelijk de winnende verzender worden geloot.

De winnaar van de Suunto Multisport Pack was Peter Mulder.

Deze actie werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur van Suunto.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-actie accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 23-05-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]