foto

Goodies: win een Uvex Apache Super Pro

n van de meest onderschatte gevaren bij wintersport is beschadiging aan de ogen. Met de Uvex Apache Super Pro heb je dan ook een goggle die je ogen niet alleen beschermt tegen schadelijke UV-stralen, maar tevens zorgt voor een veel beter zicht tijdens het sporten in en op de sneeuw.

Uvex Apache Super ProDe ski-bril is vaak het laatste onderdeel van de uitrusting waar naar gekeken wordt als het gaat om wintersport-uitrusting. Dat is niet alleen zo bij skirs, maar ook bij sneeuwwandelaars en langlaufers. Vreemd eigenlijk, want sneeuwblindheid is een gevaar dat zelfs bij bewolkt weer op de loer ligt en dus is het kiezen van een goede Goggle van groot belang. De Apache Super Pro van Uvex is zo'n goede goggle: hij biedt bescherming tegen schadelijke UV-stralen en heeft geen negatieve invloed op het zicht rondom.

De Apache Super Pro is uitgerust met een zogenaamde 'Uvex Double Lens Spheric'. Deze beschermt je ogen 100% tegen alle vormen van schadelijke UV-stralen en is tevens zeer sterk (bijna onbreekbaar dus). Bovendien is hij bewerkt om krassen te voorkomen en zorgt de speciale anti-fog techniek ervoor dat je geen last hebt van hinderlijke condens aan de binnenkant van de goggle (climazone).

Even belangrijk is het zicht dat je door de goggle hebt. Niets is immers storender (of gevaarlijker) dan de vervorming die bij inferieure goggles op kan treden. De lens van de Uvex Apache Super Pro is dan ook optische absoluut correct en zorgt daarmee voor natuurgetrouw zicht. Bovendien zorgt een ronde vormgeving van de Goggle voor een breed gezichtsveld en kun je dus de omgeving prima in de gaten houden tijdens het skiën of sneeuwwandelen.

Voor de skiërs en snowboarders die een helm dragen is het goed om te weten dat de bril zonder problemen over je helm pas, terwijl sneeuwwandelaars en telemarkers die de extreme kou op zoeken erg blij zullen zijn met de warmte-vasthoudende (waterafstotende en ademende) foamlaag (regulator foam) rondom de goggle die voorkomt dat je last zult hebben van de extreme weersomstandigheden op je ogen.

Voor brildragers zijn er overigens ook zeer geavanceerde ski-brillen van Uvex die een ingebouwde ventilator hebben (werkt op batterijen). In deze optic eyewear goggles kun je dus zonder problemen je gewone bril ophouden tijdens het wintersporten!

Wil jij deze schitterende high performance snow-goggle van Uvex winnen, ga dan naar de site van Uvex voor het antwoord op de volgende vraag:

Het model Apache Super Pro is er in verschillende frame-kleuren. Hoeveel kleuren in totaal?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Bianca Meijne.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Tornado Sports BV, de importeur van Uvex Winterport.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 23-05-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]