foto

Goodies: win een Vaude Roomy rugzak

Vaude ontwikkelde speciaal voor de dames de Roomy-serie: fietsrugzakken die volledig op het vrouwelijk lichaam en de vrouwelijke smaak zijn afgestemd. De serie bestaat uit drie rugzakken, die elk hun eigen toepassingsgebied hebben: de Roomy 12+3 voor zeer korte tochten, de Roomy 17+3 voor dagtochten en de Roomy 23+3 voor de langere biketrails.

Vaude Roomy rugzakBij de ontwikkeling van de Roomy-rugzakken ging Vaude niet alleen uit van de kennis en kunde van het eigen ontwerpteam. De ervaringen, adviezen en wensen van gesponsorde sportvrouwen, fietsende collega’s en enthousiaste klanten werden allemaal verwerkt tot de Roomy rugzakken zoals die nu in de winkel liggen. De vrouw staat daarbij centraal en dus is de Roomy anders van pasvorm en ontwerp. De schouderbanden van de Roomy zijn speciaal gevormd zodat ze goed aansluiten op het vrouwelijk lichaam, maar tegelijkertijd de bewegingsvrijheid niet belemmeren. Bovendien is het voorzien van een zachte fleece-laag die zeer prettig aanvoelt, ook als de rugzak direct op de huid wordt gedragen (bijvoorbeeld bij het dragen van een tank-tap met dunne straps).

De binnenzijde van de rugzak is voorzien van een lichte kleur, zodat je gemakkelijk alles kunt vinden zonder lampje. Aan de buitenzijde is een gepolsterd vak geplaatst waar de zonnebril en de mobiele telefoon in opgeborgen kan worden. Daarnaast hebben de Roomy-rugzakken natuurlijk de standaard-features die je van een Vaude-rugzak verwacht, zoals uitgang voor je drinkslag, reflecterende elementen om de veiligheid te vergroten, helmhouder en regenhoes

Had jij zo'n schitterende dames-bike-rugzak van Vaude willen winnen, dan had je naar de site van Vaude moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

De rugzakken van de Roomy-serie zijn uitgevoerd met verschillende draagsystemen. Welk draagsysteem is toegepast op de grootste Roomy (23+3)?

 


De winnaar van deze prijsvraag heeft zich helaas niet gemeld.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Vaude Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }