foto

Goodies: win een Vaude Odyssee

Was je altijd al op zoek naar een ultralichte tent voor twee personen waar je ook het extremere weer mee kunt trotseren? Dan was de prijs van deze Goodies-wedstrijd wellicht iets voor jou: de Vaude Odyssee weegt namelijk nauwelijks meer dan 1,5kg en biedt plaats voor twee personen en hun uitrusting.

Vaude OdysseeDe Odyssee is een opvallende verschijning. Met zijn hoge ingang is hij comfortabel in het gebruik en door zijn vormgeving parelt water er gemakkelijk vanaf. Ook sneeuw heeft dus weinig kans om zich op te hopen op het dak van de tent, wat de tent weer ideaal maakt voor wintertochten.

De Vaude Odyssee behoort tot de Ultralight-serie van Vaude, een serie tenten waarbij het gewicht zo laag mogelijk is gehouden zonder direct op ruimte of materiaal te bezuinigen. Zo is de buitentent van de Odyssee gemaakt van 40D Polyester (ripstop, siliconized) 240T en de binnentent van 30D Polyester (Ripstop) 285T. De stokken zijn van aluminium (7001 T6, Featherlite 8,8mm). Het grondzeil bestaat uit gelamineerd 40D Polyamide (Ripstop) 240T met een waterkolom vam 10.000mm.

De Vaude Odyssee is ingepakt slechts 53x17 centimer groot en dus prima mee te nemen in de rugzak. De tent is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: fel-oranje (zie foto) en in donkergroen.

Wilde jij zo'n Vaude Odyssee trekkerstent winnen, dan had je naar de site van Vaude moeten gaan voor het antwoord op de volgende vraag:

Vaude is een zeer innovatief merk. Onlangs nog werd hun innovativiteit beloond met de '2006 if product design award'. Voor welke rugzak was dat?

 


De winnaar van deze prijsvraag was Leo Diepstraten.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Vaude BeNeLux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-09-2023

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]