Winterhike
Hiking-site.nl SHOP

Winterhike in de Ardennen

In het weekend van 22 t/m 25 februari gingen we de Ardennen in voor onze eerste Weekend Winter Hike. Onderstaand een bedankje aan de camping en de verhalen over dit fantastische weekend in de sneeuw en modder.

Camping Domaine De L'eau Rouge
Als basiskamp was niet de camping het belangrijkste, maar wel de aanwezigheid van Franka en Frank. Zij waren het, die de groep met enthousiasme heeft ontvangen en met hun gastvrijheid, een erg belangrijke schakel waren in het succes van de WWH 2002. foto: Raymond KoomeAlles kon en niets moest. In deze winterse omstandigheden hielden ze speciaal voor ons de bar open en we hoefden alleen maar aan te geven hoe laat wij daar er in wilden. Daar hebben we met zijn allen dan ook vele kilo's aan bagger, die van onze schoenen viel, achtergelaten. Ook dat deerde ze niet. Vele verkleumde botten en ledematen werden weer opgewarmd voor het kleine kacheltje, die overuren maakte om het koude vocht, dampend uit onze kleding te verdrijven. Het bier, Val Dieu blond, vloeide ook rijkelijk in een nevel van rook en waterdamp, in het bruine schemerlicht van de peerlampjes, die de schaduwen, rafelig op de muren projecteerde, alsof ze in hun eigen wereld leefden waar geen sneeuw lag. Franka en Frank boden de mogelijkheid om in het halletje voor de receptie te slapen indien de omstandigheden voor enkele kampeerders te hard waren. Op zondag avond, werd Franka haar vers gefrituurde patat met liefde omarmd, door groep 3A dat net moe, koud en klam, het kamp binnen kwam lopen.
Franka en Frank, bedankt voor alles!

De groepen
De grote groep die aankwam op de camping werd verdeeld in aanvankelijk 3 groepen. Later werd groep 3 opgedeeld in groep 3a en 3b. Hieronder de verhalen van de verschillende groepen:
Groep 1
Groep 2
Groep 3a
Groep 3b


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 21-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }