foto

Goodies: win een Active Leisure Cross

Tijdens een intensieve training op je mountain bike moet je niet vergeten om genoeg te drinken. Je verliest immers behoorlijk wat vocht tijdens het flink doortrappen over de bospaden. Handig dat je je drinksysteem dan kunt opbergen in de compacte Cross van Active Leisure.

Active Leisure CrossDe Cross is een nieuw model hydration pack, voorzien van drinksysteem en voldoende plek voor eventueel wat te eten of je regenjack. De rugzak is ideaal voor mountain bikers en andere fietsers die aan een kleine rugzak meer dan genoeg hebben. De Cross is gemaakt van een lichtgewicht High Density nylon en heeft een inhoud van ongeveer 8 liter.

Het hoofdvak van de Cross is voor het drinksysteem, terwijl aan beide schouderbanden kleinere vakjes zijn verwerkt voor bijvoorbeeld je telefoon of zonnebril. Het rugpand is gepolsterd met een goed ventilerend 3D mesh, wat ook wel nodig is als je je flink inspant tijdens het fietsen. Voor je veiligheid zijn zowel de schouderbanden als de heupband voorzien van reflectiemateriaal.

De prijsvraag

Om kans te maken moest je de website van Active Leisure bezoeken om het antwoord op de volgende vraag te vinden.

Vraag: De Active Leisure Cross is verkrijgbaar in twee kleurencombinaties. Welke zijn dat?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Roos Veeneklaas. Roos dient zich vr 15 maart 2008 te melden om het recht op de prijs niet te verliezen!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Active Leisure.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-07-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]