foto

Goodies: win een Eureka! Apollo

Onlangs kon je op deze site nog lezen over de Archimedes van Eureka!, een rugzak uitgevoerd met het nieuwe E!Lite rugpand. De Apollo is één van de andere rugzakken van Eureka! die is uitgevoerd met dit nieuwe draagsysteem.

Eureka! ApolloHet draagcomfort van een rugzak is vaak één van de belangrijkste criteria bij het kiezen van een een nieuwe rugzak. Optimaal draagcomfort is echter niet gemakkelijk te verwezenlijken, want het is vaak de optelsom van verschillende eigenschappen van de rugzak. Bij de Apollo van Eureka! is die optelsom gemakkelijk te maken, want het E!Lite draagsysteem en de dubbele compressiebanden zorgen samen met de goed gevoerde heupriem voor een zeer comfortabele 'fit' tijdens het lopen.

Met zijn inhoud van meer dan 62 liter is de rugzak groot genoeg om te gebruiken bij lange meerdaagse tochten, maar juist door gebruik te maken van de compressiebanden is hij ook prima geschikt voor de kortere weekendhikes. Qua indeling is daarbij goed nagedacht over wat je waar kunt plaatsen, met onder andere een goed ingedeeld topvak en gemakkelijk in te delen hoofdvak. Onderop kun je de slaapmat plaatsen, welke dankzij de compressiestraps stevig op zijn plaats wordt gehouden.

Mocht het weer tijdens je tocht omslaan, dan hoef je ook niet druk te maken. Een geïntegreerde regenhoes zit namelijk standaard opgeborgen in de rugzak en is dus in een handomdraai geplaatst om je materiaal te beschermen tegen het slechte weer.

Wil jij kans maken op deze mooie rugzak, ga dan naar de site van Eureka! Europe voor het antwoord op de volgende vraag:

Onlangs introduceerde Eureka! een serie ultra lichtgewicht tenten, waaronder de Skylite 2 SUL. Uniek aan deze tent is het zeer lichte buitendoek. Maar hoeveel Denier is dat doek eigenlijk?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Bart Pussemier.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door NigorNet BV, importeur/distributeur van Eureka!.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }