foto

Goodies: win een Eureka! Marylin

Of je nu op stap gaat in de "urban jungle" of voor een snelle boswandeling, vaak gaat toch de iPod® mee. Deze Marylin van Eureka! is daarvoor een uitkomst.

Eureka! MarylinDe Marylin hang je gemakkelijk om je rechter schouder, met het afsluitbare vak voor je mobieltje aan de voorkant onder snel handbereik. Als je iets uit het rugvak nodig hebt, dan kun je door de schouderband te bewegen, de tas onder je arm door naar de voorkant draaien.

Het hoofdvak heeft een aparte ruimte voor de iPod® of vergelijkbaar apparaat. Een uitgang voor de hoofdtelefoon is aanwezig. Ook een fototoestel en sleutels kunnen mee. Het organizer vak is geschikt voor rijbewijs en andere nuttige documenten. Een tweede hoofdvak met rits biedt ruimte aan een waterfles. Nadat je een snack hebt gevonden, een nieuwe hit op scherp hebt gezet en de route op je PDA hebt verkend, slinger je de Marylin weer terug op je rug om verder te gaan.

De Marylin is gemaakt uit 420D Velocity nylon, een inhoud van 4 liter en weegt 150 gram.Het rugpand en de schouderband zijn voorzien van een foam vulling en gevoerd met comfortabel, ademend 3-D mesh.Verkrijgbaar in de volgende kleuren: Powder blue/ Lotus Blue, Rio red/ warm grey, Warm Grey/ black, Green mist/ warm grey, Current red/ black en Black/ black.

De prijsvraag

Er worden vier exemplaren van de nieuwe Eureka! Marylin weggegeven. Om kans te maken moet je de website van Eureka! Europe bezoeken om het antwoord op de volgende vraag te vinden.

Vraag: Eureka! maakt ook zeer lichte tenten, waaronder de Spitfire Solo SUL. Maar hoeveel weegt deze eenpersoonstent dan?

 


De winnaars van deze prijsvraag hebben hun prijs reeds in ontvangst genomen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Nigor Net BV, de importeur van Eureka!.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-06-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]