foto

Goodies: Deluxe ChaiRB

ChaiRBJe kon al eerder op de site lezen dat de stoelen van ChaiRB ideaal zijn om het verblijf op de camping (of je andere uitvalsbasis voor dagtochten) te veraangenamen. Omdat er echter zoveel positieve reacties zijn binnengekomen op de vermelding van die maand werd er besloten om er eentje als goodie weg te geven met de maandelijkse prijsvraag.

Zoals je hebt kunnen lezen in 'In de kijker', maar ook kunt lezen op de site van ChaiRB zelf zijn er verschillende modellen van deze kampeerstoelen op de markt. Bovenstaande foto toont er eentje, de hoofdprijs van de maand juli 2001.

Als je een scherpe blik werpt op de foto kun je het model wellicht herkennen. En als je dan ook op de site van ChaiRB het gewicht van deze stoel kon vinden, dan kon je meedoen aan de prijsvraag:

Om welk model gaat het hier?
Mini Resort ChaiRB
Triangle ChaiRB
DeLuxe ChaiRB
Carri ChaiRB

Hoeveel weegt bovenstaand model?
1100 gram
1300 gram
2300 gram
3600 gram

De Delxe ChaiRB werd uiteindelijk gewonnen door Rob Plas.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]