foto

Goodies: win een ChaiRB Foutstep

ChaiRB FourstepEven lekker de boel de boel laten en lekker onderuitgezakt zitten in jouw eigen ChaiRB-stoel. Nu de temperaturen behoorlijk aan het stijgen zijn is het voorgaande wellicht af en toe even lekkerder dan met een rugzak te lopen zweten. En dus kon je er in juli eentje winnen op Hiking-site.nl

De Fourstep is één van de vele nieuwe modellen van ChaiRB. Dit jaar hebben ze hun toch al redelijk uitgebreide assortiment uitgebreid met nieuwe, luxere versies van hun campingstoelen. Tijd dus om dat te vieren met een (makkelijke) prijsvraag en er eentje weg te geven.

De stoel die je kon winnen, de Fourstep, is een bijzonder compleet model. Verstelbare rugleuning, brede armleuningen, voetensteun en een handige bekerhouder zijn zomaar een paar zaken die het tot de 'ultieme en complete campingstoel maken voor elke vakantieganger'.

Er zijn behoorlijk wat inzendingen binnen gekomen voor deze prijsvraag, maar slechts enkelen hadden het bij het juiste eind. Nieuwe modellen van dit jaar zijn onder andere New Resort, Wing High Back, Four Step, Rocking en Petros Bed (en dus niet Triangle, Mini Resort, Standard Resort, Carri lounge, Deluxe, Wing Bed of Supreme). Uit de weinige goede inzendingen werd Jos Bijster geloot als winnaar.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen, de distributeur van o.a. ChaiRB.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }