foto

Goodies: win een Zijden TravelSheet van Cocoon

Een TravelSheet is enerzijds een ruime slaapzak voor warme zomerse nachten, anderzijds een perfecte opwaardering van je eigenlijke slaapzak tijdens koude nachten. Dat komt door het gebruikte materiaal: de TravelSheets van Cocoon zijn immers gemaakt van natuurzijde. Tijdens warme nachten zorgt dit ervoor dat je je lekker fris voelt als je er in ligt, terwijl tijdens koude nachten het zijden er voor zorgt dat je slaapzak al snel 5 graden beter isoleert.

Zijden TravelSheet van CocoonDe TravelSheet is met zijn afmetingen van 220x90 centimeter lekker ruim en toch weegt hij nog geen 200 gram. Het materiaal is zeer gemakkelijk te comprimeren en dus kun je deze liner altijd makkelijk kwijt in je slaapzak. In veel gevallen kan hij zelfs gewoon in je slaapzak blijven zitten tijdens het inpakken in de compressiezak en merk je nauwelijks dat je 'm meedraagt.

Maar ook zonder slaapzak is hij ideaal. Wat te denken van de bedden in drukbezochte hutten op grote hoogte? Heerlijk toch dat je dan gewoon in je liner kunt stappen en zo met een lekker gevoel in slaap kunt vallen.

Overigens zijn er naast puur zijden TravelSheets en Mummuliners ook modellen gemaakt van onder andere RipStop zijden, (Egyptisch) katoen, CoolMax en Microfleece. Er is dus altijd wel een model of materiaal dat past bij jouw wensen.

Voor deze Goodies-prijsvraag werd de natuurzijden TravelSheet (ST50) weggegeven ter waarde van EURO 69,95. Maar dan moest je wel eerst de site van Cocoon bezoeken om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

De zijden TravelSheet voegt al snel 5 graden toe aan het temperatuurbereik van je slaapzak. Maar hoeveel graden exact geeft Cocoon zelf op?

  +5,1°C
+5,3°C
+5,5°C

De winnaar van deze prijsvraag is Hedy Langendorff.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Jongejans Trading, de importeur van Cocoon.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }