foto

Goodies: won jij een Coleman Bambusa -10 slaapzak?

Was jij nog op zoek naar een warme slaapzak voor de koele nachten? Dan is de Bambusa -10 van Coleman wellicht iets voor jou! Deze compacte lichte slaapzak houdt je namelijk warm tot een temperatuur van -10C°. De comfort-temperatuur bedraagt 0C° en je ligt er ook nog comfortabel in als het kwik daarboven komt tot zo'n 5C°.

Coleman Bambusa -10De Bambusa -10 is gevuld met Thermolite Micro van Dupont, een vulling die bekend staat om zijn hoge isolatiewaarde en comprimeerbaarheid. De binnenkant (binnentijk) is vervaardigd van 210T 70d soft nylon, zodat het prettig aanvoelt op de huid. De buitentijk is vervaardigd van een steviger 240T 70d Ripstop (scheurvrij) nylon.

De bambusa -10 maakt deel uit van de Bambusa-serie, welke naast deze versie ook nog bestaat uit de Bambusa 18 (0C°-18C°, comfort: -2C°), Bambusa 0 (0C°-10C°, comfort: 8C°) en de Bambusa 5 (5C°-12C°, comfort: 8C°). Alle slaapzakken van deze serie zijn voorzien van een warmtekraag en een tochtstrip langs de rits. Ook zijn ze koppelbaar, zodat je dus gemakkelijk twee slaapzakken aan elkaar kunt ritsen.

De Bambusa -10 wordt geleverd inclusief een stevige compressie-zak (gemaakt van 210d Oxford nylon), welke middels de 4 straps zeer klein gemaakt kan worden zodat de slaapzak weinig plaats inneemt in je rugzak. Verder weegt de Coleman Bambusa -10 zo'n 1350 gram en meet hij een lengte van 220cm.

Had jij jij zo'n Coleman Bambusa -10 ter waarde van 119 Euro willen winnen? Dan had je ook naar de site van Coleman moeten gaan om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

De Coleman Bambusa -10 is naast de hier afgebeelde geel/grijs/zwarte versie ook verkrijgbaar in een andere kleurencombinatie. Welke kleurencombinatie is dat?
  groen/grijs/zwart
blauw/grijs/zwart
rood/grijs/zwart

Deze prijsvraag is reeds afgelopen. De winnaar was Dennis Waterman.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Coleman Benelux.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]