foto

Goodies: win één van de Coleman Fusion slaapzakken

De Fusion slaapzakken van Coleman bieden een juiste balans tussen comfort en prestatie. Deze keer maak je in de Goodies-prijsvraag kans op één van de drie te winnen slaapzakken van de Fusion-serie: een Fusion Junior, een Fusion Lite of een Fusion Autumn.

Coleman Fusion slaapzakkenDe complete Fusion-serie bestaat uit vier verschillende slaapzakken met elk hun eigen specifieke doelgroep. Zo is de Fusion Junior voor de kleinere kampeerder, de Lite voor de zomerkampeerder, de Autumn voor de 2-seizoenenkampeerder en de Vario (zie 'In de kijker' van december 2005) voor de 3-seizoenenkampeerder.

Alle slaapzakken maken gebruik van Coletherm, een holle vezel die ervoor zorgt dat de warme lucht ook bij een betrekkelijk laag vulgewicht goed kan worden behouden in de slaapzak. Een duurzame zachte nylon buitentijk met een diamond ripstop vezel beschermt, scheurt niet en droogt snel. De 3D gevormde voetenzak zorgt voor warme voeten onder alle omstandigheden. Met twee ritsen kan de temperatuur in de slaapzak naar wens worden aangepast en een kraag voorkomt dat warmte langs de nek ontsnapt. De ziplock ritsen gaan niet ongewenst open en door het opbergzakje aan de binnenkant worden geld en belangrijke documenten op het lijf opgeborgen.

De Fusion Junior heeft een lengte van 190 centimeter en is daarmee prima geschikt voor de buitensportende tiener. Met een comforttemperatuur van +9°C is vooral geschikt voor de zomermaanden. Hetzelfde geldt overigens voor de Lite, welke een comforttemperatuur heeft van +14°C en een gewicht van 1,3 kilo. De autumn is iets zwaarder (1,8 kilo), maar heeft dan ook een comforttemperatuur van +6°C.

Om één van deze drie slaapzakken te winnen diende je het antwoord op de volgende vraag zoeken op de site van Coleman zelf:

Naast tenten en slaapzakken maakt Coleman onder andere ook mooie lantaarns. Zo is er een ultralichte gaslantaarn van slechts 88 gram. Welke is dat?

  Coleman 88 Lantern
Coleman BlacCat Lantern
Coleman F1 Lantern

De winnaars van deze prijsvraag waren Roel Spatjens (Coleman Fusion Autumn), Marco de Lange (Coleman Fusion Junior) en Michel Gabriel (Coleman Fusion Lite).

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Coleman Benelux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }