foto

Goodies: Coleman Peak -20

De Coleman Peak -20 is een slaapzak voor in de winter. Met een temperatuurbereik tot wel -20 ben je dan ook behoorlijk beschermd tegen de koude winternachten.

Coleman Peak -20De slaapzak is uitgevoerd met ThermoliteŽ Quallo, een volumineuze isolatie, met holle vezels, die tot 20% meer warmte geven dan normale vezels en drogen 3 keer sneller dan dons wanneer de slaapzak nat is. Verder is de buitentijk gemaakt van 236T 40D scheurvrij nylon, zodat je slaapzak ook bestand is tegen de ruige omstandigheden van het winterkamperen. De binnentijk is van polyesterkatoen, zodat deze prettig aanvoelt tegen je lichaam.

De Coleman Peak -20 heeft alle voordelen van het door Coleman ontwikkelde Easy Sleep systeem. Dus een handig opbergzakje in de slaapzak, goede bescherming te warmteverlies langs de rits (Thermolock), een Autolock op de rits zodat deze niet uit zichzelf open kan gaan en een verstelbare cappuchon met warmtekraag. Ook is er een linker- en rechetrversie verkrijgbaar, welke gemakkelijk aan elkaar zijn te ritsen.

De Coleman Peak -20 heeft een lengte van 230 centimeter en wordt geleverd inclusief compressie-zak.

Om de Coleman Peak -20 van deze prijsvraag te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van Coleman om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Hoeveel weegt de Coleman Peak -20 die in deze prijsvraag is te winnen?

  2100 gram
2200 gram
2300 gram

De winnaar van deze prijsvraag was Sander Slagboom.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Coleman Benelux.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]