foto

Goodies: gratis deelname aan een buitensport EHBO cursus van Outdoor Academy

Buitensport EHBO cursus van Outdoor AcademyVaker dan verwacht (helaas) gebeuren er kleine of zelfs grote ongelukken tijdens een hike. Niet alleen in de hoge Alpen-topppen, maar ook gewoon tijdens een rustige wandeling in het plaatselijke bos kan het misgaan. Een verstuikte enkel, een flinke doorn in de hand of gebroken arm bij een ongelukkige val komen dan ook vaker voor dan je denkt. Ben jij voorbereid op een dergelijk ongeval? Weet jij wat je in zo'n moet doen? En evenzo belangrijk: weet jij wat je in zo'n geval zeker niet moet doen? Antwoorden op deze en andere vragen worden beantwoord tijdens de cursus Buitensport EHBO van Outdoor Academy. En in september kon jij gratis deelname aan deze cursus winnen voor de cursus van 2 november bij Zwerfkei in Woerden.

De cursus is bedoeld voor mensen die regelmatig naar buiten trekken om van de natuur te genieten. Zaken die aan bod komen tijdens de 6 uur durende cursusdag zijn oa: het verplaatsen van slachtoffers, het stelpen van bloedingen, spalken, de EHBO-doos en uiteraard typische buitensport-kwellingen als hoogteziekte, verbrandingen en onderkoelingen. Normaal gesproken kost deelname aan deze cursus je € 60,-, maar nu kon je dus gratis deelname winnen!

En om kans te maken op die gratis deelname had je de site van de Outdoor Academy moeten bezoeken om het antwoord op de volgende vraag te vinden:
Tijdens de cursus leer je niet alleen spalken met primitieve middelen, maar ook met een speciaal hulpmiddel. Wat is de naam van dat hulpmiddel?
SAM-Spalk
Perfect-Splint
SAM-Splint (juiste antwoord dus)

De winnaar van de cursus was Richard Weustink.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Outdoor Academy, die overigens nog veel meer cursussen aanbiedt.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }