foto

Goodies: Eureka! Moonshadow Duo

Er is geen product dat zoveel aandacht krijgt op het prikbord van deze site als de lichtgewicht trekkerstent. Dit was je kans om er eentje winnen, en wel de Moonshadow Duo van Eureka!.

Eureka! Moonshadow DuoBegin vorig jaar kon je alles lezen over deze kleine, compacte tent voor 2 personen in 'In de kijker'. Ook toen al werden de voordelen van deze kleine tent door veel bezoekers onderkend, want er is veel vraag naar de Duo en zijn kleinere broertje: de Moonshadow Solo.

De Moonshadow Duo weegt net iets meer dan 2 kilo en biedt genoeg ruimte voor 2 personen. De binnentent is zelfstandig op te zetten, lekker makkelijk als je tijdens de warme zomernachten naar de sterren wilt blijven kijken zonder last te hebben van insecten.

Om nog vr de zomer in het bezit te komen van deze mooie lichtgewicht tent moest je wel eerst de prijsvraag winnen. Daartoe moest je de site van Eureka! bezoeken om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Voor de lichtgewicht en 3-seizoenstenten heeft Eureka! tevens een lichtgewicht annex/tarp in het assortiment. Maar in hoeveel kleuren is die eigenlijk verkrijgbaar?

  2 kleuren
3 kleuren
4 kleuren

De winnaar van deze prijsvraag was Ritse Mann.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Nigor Net, de importeur van Eureka! in Europa.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }