foto

Goodies: Eureka! Ptarmigan slaapzak

De Ptarmigan slaapzak van Eureka! is een lekkere warme mummy-slaapzak met nekkraag en een tochtslurf langs de rits om warmtelekkage te voorkomen. De slaapzak is gevuld met Eureka Rteq Hollowfiber: 10 gekruiste dunne laagjes, zonder lijm. Daardoor voelt de slaapzak zachter aan en is hij lichter en warmer. Ook is hij goed comprimeerbaar en dus gemakkelijk mee te nemen.

Eureka! Ptarmigan slaapzakDe isolatielaag is met een lock stiknaad vastgezet aan de tijk om verschuiving van de isolatie te verkomen. Buitentijk is van lichtgewicht en duurzaam 210T diamond ripstop en aan de onderzijde van 210T polyester ripstop. De binnentijk is van ademend 210T/70D soft nylon. Met een gewicht van slechts 1390 gram heeft de slaapzak een comfort temperatuurbereik van 0°C tot 15°C en een extreem temperatuurbereik van -5°C.

De Eureka! Ptarmigan wordt standaard geleverd inclusief een handige viervoudig verstelbare compressiezak en is verkrijgbaar met de rits zowel links als rechts zodat twee slaapzakken ook aan elkaar geritst kunnen worden.

Wilde jij deze Ptarmigan slaapzak van Eureka! graag winnen, dan had je de site van Eureka! moeten bezoeken om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Eureka! maakt niet alleen slaapzakken en trekkerstenten, maar bijvoorbeeld ook zere goede familietenten. Welke tent werd vorig jaar tijdens de SOS tentenshows gekozen tot 'familietent van het jaar'?

  Tunnel Vision Aire TC
Tunnel Vision CV TC
Tunnel Vision TC

De winnaar van deze prijsvraag was Lenneke Edelman.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Eureka! Europe.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 14-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]