foto

Goodies: een Eureka!-set (Wynnsong daypack en Spitfire Solo trekkers-tent)

De Wynnsong is een daypack (20 liter) die is uitgerust met een frame met gaaspanelen voor een optimale ventilatie op de rug. Je waterreservoir kun je opbergen in het speciaal daarvoor gemaakte vak en je drinkflessen plaats je makkelijk in de vakken aan de zijkant. De Wynnsong wordt geleverd inclusief een regenhoes, dus je hoeft niet bang te zijn voor een regenbuitje tijdens je hike.

Eureka!-setDe Spitfire Solo is een zeer lichte en compacte éénpersoons trekkers-tent. Met slechts 2 haringen staat de binnentent al, welke is uitgevoerd met veel gaas voor een optimale ventilatie. De Spitfire Solo weegt overigens maar 1,5 kilo en is zeer klein in te pakken (13x36cm). Hij past dus gemakkelijk in je Wynnsong daypack.

Beide producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo bestaat het buitendoek van de Spitfire Solo uit 75Denier ripstop polyester met een waterkolom van 2.000mm met een PU coating. De stokken zijn DAC Featherlite, dus die dragen hun steentje bij aan het lage gewicht. De Wynnsong is uitgevoerd in Nailhead 420D/Armatech Plus 600D en kan dus wel tegen een stootje. Samen vormen ze een mooie set voor komende zomer om er in je eentje op uit te trekken!

En om deze set te winnen hoefde je alleen even een bezoek brengen aan de site van Eureka! om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Eureka! heeft naast daypacks en gewone packs ook speciale waterdichte (rug)zakken. Hoe heet die serie waterdichte (rug)zakken?

  Aquashield
Stormshield
Watershield

De winnaar van deze prijsvraag heeft de prijs inmiddels ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Nigor net, de importeur van Eureka!.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }