foto

Goodies: Eureka! Velocity

De Velocity van Eureka! is echte hikingpack met handige features. Zo is het hoofdcompartiment van bovenaf toegankelijk, waarbij een extra grote kraag met koordsluiting is toegevoegd om de inhoud van het hoofdcompartiment te beschermen.

Eureka! VelocityOok via de voorzijde kun je het hoofdcompartiment bereiken, middels een stevige rits die hier over de gehele lengte is verwerkt. Hierdoor kan materiaal snel worden in- en uitgepakt. En het maakt ook niet uit of er veel of weinig materiaal in de pack zit, want door een handige contructie met dubbele compressiebanden wordt de inhoud van het compartiment stevig op z'n plaats gehouden. Andere compressiebanden, aan de onderzijde van de pack, bieden de mogelijkheid om de slaapmat aan de pack te bevestigen.

Kleine materialen kunnen aan de verticale 'Daisy Chain' worden bevestigd, welke over de gehele lengte van het hoofdcompartiment aan de buitenzijde is bevestigd. Andere zaken, zoals een drinkfles bijvoorbeeld, kunnen in het zijvak worden weggestopt zodat deze ook tijdens het lopen voor het grijpen zijn.

De Eureka! Velocity is gemaakt van 600D ripstop ArmaTech‚ met 420D Tnylon Dobby en 600D ArmaTech in de zijvakken. De pack weegt leeg slechts 2180gram en er zowel een herenmodel (68 liter capaciteit) als een damesmodel (62 liter capaciteit).

Om de Eureka! Velocity van deze prijsvraag te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van Eureka! Europe om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Eureka! heeft ook een serie extra stevige, waterdichte packs in het assortiment. Hoe heet die serie?

  Stormshield
Watershield
Weathershield

De winnaar van deze prijsvraag heeft de prijs inmiddels ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Eureka! Europe in Amsterdam.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 03-12-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]