foto

Goodies: win een Exped Down Air Mattress (€169,-)

Exped Down Air MattressIn september kon je er alles over lezen in 'In de kijker', het splinternieuwe matras van Exped gevuld met dons. Er waren bijzonder veel reacties binnengekomen van nieuwsgierigen en dus werd het tijd om er eentje weg te geven via de site. Daarom was hoofdprijs van de goodies-prijsvraag in oktober: een Exped Down Air Mattress ter waarde van € 169,-.

Zoals je in september al kon lezen is het matras juist zo bijzonder door zijn isolorende werking. Tot 3 maal toe beter dan een gangbaar matje van hetzelfde gewicht! Voor de komende winter dus een prima cadeau voor jezelf of vrienden/kennissen.

En ook in oktober was winnen makkelijk. Het antwoord op de vraag was namelijk te vinden op de site van Exped zelf. De vraag was:
Waar komt het woord Exped eigenlijk vandaan in de naam ?
EXPerienced EDition
EXPEDition equipment
EXpedition People Eager to Design

Het juiste antwoord (EXPEDition equipment) werd door velen van de meer dan 2000 inzenders gevonden. De winnares was Marike Nijland, zij heeft haar prijs inmiddels thuis ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Jongejans Trading, de importeur van Exped in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }