foto

Goodies: win toegangskaarten voor het Op Pad Beursfestival

JulboOp Pad BeursfestivalJulbo geeft toegangskaarten wegJulbo, sponsor van Ronald Naar, brengt je in de gelegenheid om dit jaar gratis naar het Op Pad Beursfestival te gaan. Op dit festival (8, 9 en 10 maart in de RAI in Amsterdam) zal Ronald Naar verschillende dagen een lezing geven over zijn expedities van de afgelopen jaren. Met de gratis toegangskaarten (5 keer 2 stuks) kun je niet alleen de lezingen van Ronald Naar bijwonen, maar natuurlijk ook de rest van deze gigantische buitensport-beurs.

Julbo, sponsor van Ronald Naar
Ronald Naar draagt Julbo-zonnebrillen. Als geen ander weet Ronald Naar immers dat een goede bescherming van je ogen van groot belang is tijdens expedities. Niet alleen tijdens pool-expedities waar de schadelijke straling door de vele sneeuw en ijs wordt weerkaatst, maar ook tijdens zijn beklimmingen in onder andere de Himalayas en Zuid-Amerika. Een goede bril, zoals de links getoonde Tasman, geeft niet alleen bescherming aan de voorkant middels 100% UV-werende lenzen, maar ook rondom het oog middels beschermende zijklepjes.

Ronald Naar, buitenmens in hart en nieren
Ronald Naar is iemand die zijn horizon letterlijk heeft verlegd. Beklimmingen van de Mount Everest en K2, expedities dwars door Groenland en Antarctica, tochten dwars door Afrika en Azié zijn zo maar een paar voorbeelden die illustreren dat Ronald niet stil zit. Ook als auteur van vele boeken, vaak voorzien van schitterende foto's, heeft hij zich inmiddels verdienstelijk gemaakt. Tijdens het Op Pad Beursfestival zal Ronald Naar een lezing geven waarin zijn "modern explorisme" centraal staat. Een lezing waarin hij het publiek meevoert vanaf de top van K2, via de ijskoude Noordpool naar de betoverende schoonheid van de Zuidpool.

Op pad Beursfestival, alweer de twaalfde editie
Voor veel buitensporters is het Op Pad Beursfestival dé buitensportbeurs van het jaar. Ook de twaalfde editie belooft heel wat. Lezingen van onder andere Ronald Naar, Josie Dew, Robert Eckhardt en Paul Vreuls, workshops met aandacht voor onderwerpen als weerkunde, kaart en kompas, fotografie en kamperen met de rugzak en uiteraard de vele stands van reisorganisaties, winkels en natuurorganisaties maken dit festival tot een grootse happening. Het volledige programma van het beursfestival kun je lezen in Op Pad 2 (22 februari).

Zoals gezegd stelde Julbo in totaal 10 toegangskaarten (5 x 2 stuks) beschikbaar voor het Op Pad Beursfestival.

Het juiste antwoord op de vraag "Met welke bril staat Julbo deze maand eigenlijk in 'In de kijker'?" was uiteraard Julbo S-Cape.

De winnaars van de kaartjes waren (elke winnaar kreeg 2 kaartjes thuisgestuurd):
Jessica Bekker
Bart de Krieger
Hans Overduin
Ingeborg Roos en
Johan Winnubst

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, importeur van Julbo.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }