foto

Goodies: een Julbo Magic

Julbo MagicDe Magic van het Franse merk Julbo doet zijn naam als 'magic zonnebril' eer aan. Standaard wordt deze bril immers geleverd met 3 verschillende sets lenzen (Spectron x4 voor bij fel zonlicht, Clear Sight voor bescherming tegen het krijgen van vuil in het oog en High contrast voor verminderd zicht zoals bij mist en regen, waarbij het contrast wordt versterkt) en is bijzonder licht van gewicht (slechts 20 gram!).

De drie verschillende paren lenzen kunnen handig worden verwisseld door het 'Multi clip system', waarbij je de lenzen gemakkelijk in en uit de bril kunt klikken. De lezen zijn gemaakt van Polycarbonaat, een kunststof die als een veiligheidsglas je ogen beschermd. Ze kunnen tegen een stootje en zullen dus niet snel vervangen hoeven te worden.

Overigens zorgt het 'Flex-fit system' ervoor dat de pootjes van de bril niet snel zullen breken; je kunt ze namelijk alle kanten op buigen zonder dat er een barstje verschijnt. Ook zorgt dit systeem ervoor dat je de bril gemakkelijk kunt vormen naar de vorm van je eigen hoofd.

Er konden er twee gewonnen worden en de prijswinnaars waren: Loes Claassen en Harry van Torenburg. Beiden hebben hun prijs inmiddels thuis ontvangen.

Het goede antwoord was in elk geval 6 (lenzen), 3 verschillende paren van elk dus 2 lenzen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }