foto

Goodies: win een Karrimor Arete Airspace 25

De prijs die je deze keer kon winnen is een Arete Airspace 25 van Karrimor: een budgetvriendelijke daypack met toch bijzonder veel handige features.

Karrimor Arete Airspace 25De Arete Airspace 25 is de kleinste pack van de Airspace-serie van Karrimor. Deze daypack heeft een inhoud van 25 liter, terwijl er ook nog een Trig Airspace 30 en een Cairn Airspace 35 zijn. De Trig Airspace 35 werd overigens vorig jaar door Op Pad nog geroemd als budget-keus: dus veel rugzak voor weinig geld.

De kleine Arete Airspace 25 mag dan onder de noemer 'budgetpacks' vallen, hij is toch vervaardigd met de bekende Karrimor-kwalitiet en zit bovendien verrassend vol met handige features. Zo zorgt het 'Airspace 4-way breathable backsystem' er voor dat de rugzak comfortabel en stabiel tegen je rug aanzit. En uiteraard is de pack compatible met je waterzak en kun je je sleutels en kaart gemakkelijk opbergen aan de Key Clip en in het kaartvak. Een elastiek biedt ruimte om je jack aan de buitenkant te plaatsen, terwijl er aan de zijkant straps zijn bevestigd om je wandelstokken mee te nemen. En tot slot zit er standaard een regenhoes bij die handig is opgeborgen in het ene grote hoofdvak.

En om 'm te winnen hoefde je alleen even een bezoek brengen aan de site van de importeur van Karrimor (Steep Part) om het antwoord te vinden op de volgende eenvoudige vraag:

Steep Part is niet alleen importeur maar beheert tevens twee klimhallen. Waar zijn gevestigd?

  Amsterdam en Rotterdam
Amsterdam en Den Haag
Den Haag en Rotterdam

De winnaar van deze prijsvraag was Eline Kreuse.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 14-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]