foto

Goodies: win een Katadyn Mini-filter

Katadyn Mini-filterDe Katadyn Mini-filter is een kleintje onder de waterfilters. Met een gewicht van slechts 250 gram is het een handzame filter om in je rugzak te stoppen voor het filteren van water tijdens je tochten. Maar laat het formaat van deze filter je niet bedriegen: met een totale capaciteit van 7000 liter kun je er als buitensporter jaren plezier van hebben. Het filtervermogen bedraagt ongeveer een halve liter per minuut; ruim voldoende voor ťťn persoon om na even filteren/pompen al een flinke slok water te kunnen nemen.

De Mini maakt gebruik van een keramische filter welke alle bacterieŽn en protozoŽn uit vervuild water haalt. Daarmee is de Mini geschikt voor bijvoorbeeld kleine stroompjes en watervallen met redelijk helder water. En mocht je filter uiteindelijk zo vaak gebruikt zijn dat je toe bent aan vervanging, dan hoef je alleen het filter-element te vervangen.

Kortom: de Katadyn Mini (ter waarde van Euro 117,95) is een perfecte prijs voor bezoekers van Hiking-site.nl.

Wilde jij kans maken op deze Mini-waterfilter, dan had je op de site van Katadyn het antwoord op de volgende vraag kunnen vinden:
De Katadyn Mini-filter heeft een iets grotere broer die maar liefst 50.000 liter water kan filteren en toch minder dan 650 gram weegt. Welke waterfilter van Katadyn is dat?
Katadyn Pocketfilter
Katadyn Megafilter
Katadyn Maxifilter

De prijswinnaar was Harald Beunen. Harald heeft zich inmiddels gemeld en zijn prijs in naar hem toe gestuurd.

Overigens is er op deze site veel meer informatie te vinden over waterfilters en Katadyn. Kijk daarvoor in de materialen-rubriek.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur van o.a. Katadyn.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-07-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]