foto

Goodies: win een lawine-cursus van Outdoor Academy

Lawine-cursus van Outdoor AcademyDe winter komt eraan. Tijd van sneeuw, ijs en kou. Tijd dus om een passende prijs beschikbaar te stellen voor buitensporters die de kou gaan opzoeken: een lawine-cursus van de Outdoor Academy.

De lawine-cursus (voluit: Lawine's en veiligheid) is een cursus speciaal voor buitensporters die net even iets meer doen in de besneeuwde bergen dan bijvoorbeeld gewone wintersporters. Het kunnen inschatten van lawine-gevaar en weten wat je moet doen in geval van nood is dan erg belangrijk. Deze cursus biedt je inzicht in zaken die daarbij komen kijken en is dus eigenlijk onontbeerlijk mocht je de komende winter 'off-piste' in de bergen verblijven.

De Outdoor Academy van Alpintreff is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de buitensportwereld. Met hun kennis en know-how geven ze cursussen aan zowel particulieren en bedrijven over vele facetten van de buitensport. Als je een kijkje neemt op de site van de Outdoor Academy zul je zien dat het aanbod aan cursussen zeer ruim is. En als je daar dan toch bent, zie je ook meteen hoe makkelijk het was om de vraag van oktober te beantwoorden:

Noem 5 andere cursussen die je kunt volgen aan de Outdoor Academy

Het antwoord kon je natuurlijk vinden op de site van de Outdoor Academy zelf en dat hebben dan ook veel mensen gedaan. Onder de inzenders van het juiste antwoord werd de winnaar van gratis deelname aan de cursus Lawine en veiligheid worden geloot. Zijn naam was Erwin Bosgra.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door de Outdoor Academy en Alpintreff.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }