foto

Goodies: Lowe Alpine Aquila Air 25

Vorige maand kon je al alles lezen over de Aquila Air 25 van Lowe Alpine in 'In de kijker'. Deze keer stelde Lowe Alpine er eentje beschikbaar om weg te geven aan de winnaar van de Goodies-prijsvraag.

Lowe Alpine Aquila Air 25De Aquila Air 25 herbergt eigenlijk alle nieuwe zaken van Lowe Alpine van dit jaar: een rugzak die speciaal voor vrouwen is ontwikkeld *, maakt gebruik van het Torso Fit Centro systeem en houdt de rug droog middels Pure Air.

Nog even voor de mensen die het in 'In de kijker' gemist hebben: middels het Torso Fit systeem kan op een makkelijke manier de ruglengte van een persoon worden bepaald en daardoor ook de benodigde lengte van het rugpand van de rugzak. Er zijn al enkele mogelijkheden hiervan bij Lowe Alpine, maar met het Torso Fit Centro systeem maken ze het nog makkelijker: je kunt nu de schouderstraps met één simpele beweging op de juiste lengte instellen. Pure Air zorgt vervolgens voor een veel betere ventilatie op je rug. Daardoor heb je nauwelijks meer last van een natte rug, bij veel mensen toch nummer één van zaken waar ze vanaf willen tijdens het wandelen. Pure Air zorgt ervoor dat de lucht vrij kan stromen tussen je rug en de rugzak en daardoor blijft de rug dus droog.

Om de Aquila Air 25 van Lowe Alpine misschien wel in je bezit te krijgen moest je even een bezoek brengen aan dan de site van Lowe Alpine om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Binnen de verschillende soorten van het Torso Fit systeem is er nog een soort waarbij de afstelling met één enkele strap verloopt. Welke is dat?

  Torso Fit APS
Torso Fit Snap
Torso Fit Duo

De winnaar van deze prijsvraag wass Roelien Appelo.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Benelux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.

* Mocht de winnaar van deze prijsvraag van het mannelijk geslacht zijn, dan krijgt hij uiteraard een heren-model (Lowe Alpine Cirque Air 25) aangeboden als prijs.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }