Lowe Alpine

Goodies: win een 2-Bottle Belt van Lowe Alpine

Lowe Alpine 2-Bottle BeltBij korte daghikes wil je vaak liever geen grote rugzak meenemen. Wat te drinken, iets te eten en wellicht een kompas en je regenjas. Voor dergelijke tochten is de 2-bottle belt van Lowe Alpine een uitkomst.

De 2-Bottle Belt van Lowe Alpine is precies wat de naam doet vermoeden: een heupgordel die plaats biedt aan twee drinkflessen. Maar daarnaast, of eigenlijk beter: daartussen, biedt deze heuptas ook voldoende ruimte voor wat kleine zaken zoals iets te eten of je kompas en verrekijker.

Lowe Alpine staat bekend als een topmerk als het gaat om technische buitensport-kleding en hoogwaardige rugzakken. Daarnaast biedt Lowe Alpine ook een keur een accessoires zoals kleine (heup)tassen en handschoenen. Door steeds verder te gaan met het ontwikkelen van nieuwe materialen om toe te passen bij de fabricatie van bijvoorbeeld kleding presteert Lowe Alpine het telkens opnieuw met verbeteringen te komen. Het is dan ook niet vreemd dat Lowe Alpine patent heeft op een behoorlijk aantal in eigen beheer ontwikkelde materiaalsoorten. Over deze materiaalsoorten ging de prijsvraag van november.

Op de vraag 'Noem 3 (door Lowe Alpine ontwikkelde!) materiaalsoorten die worden gebruikt bij het fabriceren van Lowe Alpine-kleding' waren natuurlijk bijzonder veel antwoord-mogelijkheden. Er zijn dan ook behoorlijk veel mensen die een juist antwoord op deze prijsvraag hadden ingezonden. Uit al de goede inzendingen is inmiddels de winnaar geloot die de 2-bottle belt nog voor Kerstmis krijgt thuisgestuurd. En die winnaar was Joris van der Bol! Hij heeft de prijs inmiddels thuis ontvangen.

Het antwoord kon je vinden op de site van de Lowe Alpine zelf.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }