foto

Goodies: Lowe Alpine Cerro Torre

De Cerro Torre is een zeer gewaardeerde rugzak binnen het assortiment van Lowe Alpine. De nieuwe modellen van dit jaar zijn echter sterk verbeterd: vanaf nu is de Cerro Torre immers uitgerust met een grote Front Zip opening. Het is dus nóg makkelijker om je rugzak in te pakken of snel iets uit de rugzak te halen als je het tijdens je hike of een pauze nog hebt.

Lowe Alpine Cerro TorreDe Cerro Torre is uitgerust met een Torso Fit APS (Advanced Paralux system) rugpand dat ook nog eens voorzien is van het Aircooled Mesh system. Kortom: de rugzak is zeer makkelijk af te stellen aan het formaat van jouw rug en zit zeer comfortabel, ook bij warm weer.

Lowe Alpine heeft een zeer goede naam als het om rugzakken gaat. De namen van hun rugzakken zelf zijn soms afgeleid van bekende bergen of route, zoals de Alpamayo, de Appalachian of bijvoorbeeld de Haute Route. Hetzelfde geldt voor de prijs van deze maand, de Cerro Torre. Maar kon jij onderstaande vraag beantwoorden?

De Cerro Torre dankt zijn naam aan een markante berg in Zuid-Amerika: de Cerro Torre. Deze 3128 meter hoge spitse top is volgens velen dé uitdaging voor klimmers. Maar in welk land bevindt de Cerro Torre zich eigenlijk?
  Chili
Argentinië
Patagonië

De winnaar van deze prijsvraag heeft de prijs reeds thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }