foto

Goodies: Lowe Alpine Contour Air 35 Daypack

De Contour Air 35 is zoals ze het zelf noemen 'the ultimate expression of our Air ZoneŽ concept'. De pack is dan ook uitgerust met het Air Zone rugpand/draagsysteem, waarbij de lucht vrijelijk kan stromen tussen je rug en de pack. Het gevolg: veel minder snel een bezweette rug.

Lowe Alpine Contour Air 35 DaypackMaar de Contour Air bezit meer handige features waaronder voor- en zijvakken, afneembare ijsbijllus, wandelstokhouders en uiteraard een intern waterzakcompartiment. Maar het belangrijskte aan de Contour Air 35 is toch wel zijn unieke contour-vorm, waardoor hij goed aansluit op de rug van de drager en daardoor stevig blijft zitten. Ook bij veel bewegen, zoals klimmen of downhill mountainbiken.

De Contour Air 35 van Lowe Alpine weegt 1,44 Kg en heeft een inhoud van 35 liter. Er is ook een Contour Air 25, met een inhoud van 25 liter.

Om de Contour Air 35 Daypack van Lowe Alpine te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van Lowe Alpine om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Naast de hier getoonde kleur Brownstone/MeccaOrange is de Contour Air 35 in meer kleuren te verkrijgen. In hoeveel andere kleuren-combinaties is dat?

  4 andere kleurencombinaties
5 andere kleurencombinaties
6 andere kleurencombinaties

De winnaar van deze prijsvraag was Marlies ten Brink.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]