foto

Goodies: won jij een Lowe Alpine Contour XC30 rugzak?

De Contour XC30 van Lowe Alpine hoeft eigenlijk niet (opnieuw) geïntroduceerd te worden. Je hebt immers alles over z'n kleinere broertje, de Contour XC20, kunnen nalezen in 'In de kijker'. Toch nog even enkele voordelen van deze rugzak op een rijtje, want deze keer maakte je immers kans om 'm te winnen!

Lowe Alpine Contour XC30De Contour-serie bestaat uit rugzakken die zeer licht van gewicht zijn en toch heel compleet. Niet alleen compleet voor wat betreft de features, maar ook voor wat betreft comfort. De Contour sluit namelijk zeer goed aan op je lichaam en kan daardoor ook goed gebruikt worden voor mensen die bijvoorbeeld deelnemen aan adventure races.

De Contour XC30 is dus een maatje groter dan de XC20 en heeft een inhoud van 30 liter. Verder heeft hij exact dezelfde features als de Contour XC20, dus uitgevoerd in de exclusieve Contour-vorm en met Air Zone kanaal voor een betere ventilatie, inclusief speciaal binnenvak voor je waterzak, een regenhoes en een elastische houder voor klimhelm of sneeuwschep.

Wilde je kans maken op zo'n mooie Lowe Alpine Contour XC30 ter waarde van Euro 79,95, had je naar de site van Lowe Alpine moeten gaan om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

De Lowe Alpine Contour XC30 maakt deel uit van de serie 'ACTIVIST PACKS'. Welke rugzak maakt ook deel uit van deze serie?

  Twister 20
Contour Mountain 45
Ion 50

De winaar van deze prijsvraag was Jeanine Verpoorten.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]