foto

Goodies: Lowe Alpine eVENT jack

Enkele maanden geleden werd het door Op Pad nog geroemd met 'Zelden presteerde een totale nieuwkomer zó goed' en afgelopen maand kon je er één winnen op Hiking-site.nl: een Lowe Alpine eVENT jack!

Lowe Alpine eVENT jackeVENT zorgt ervoor dat een jas nóg beter ademt en je dus geen problemen hebt bij welke het uitoefenen van welke sport dan ook. Het werd onder andere toegepast in het Evolution jack van Lowe Alpine, maar ook in het speciaal voor vrouwen ontworpen Emotion jack. En één van deze jacks kon jij dus winnen door mee te doen aan de prijsvraag van november. Lowe Alpine Nederland stelde namelijk één jack beschikbaar, afhankelijk of de winnaar een dame of een heer zou worden, werd dat dus een Evolution of een Emotion jack.

Uiteraard had je alles over eVENT al gelezen toen het Evolution jack toe deze enkele maanden geleden in 'In de kijker' stond, maar toch nog even de voordelen op een rijtje: het ademend vermogen van eVENT is zeer groot, het materiaal is zeer licht en het houdt de warmte goed vast voor wind tegen te houden. Kortom: jij zou zo'n jack best graag willen winnen!

Maar om kans te maken op deze prijs diende je eerst even het antwoord te vinden op een vraag die betrekking heeft op een andere innovatie van Lowe Alpine, namelijk de zogenaamde Zone-technology. Daartoe moest je de site van Lowe Alpine bezoeken om het antwoord te zoeken op de volgende vraag:

Wat is Zone-technology eigenlijk?
  Voor elke zone op de wereld is er aparte kleding ontwikkeld (desert-zone, mountain-zone, etc.)
Voor speciale zones van het lichaam is er aparte kleding ontwikkeld (dry-zone, warm-zone, etc.)
Ontwikkelde kleding is opgedeeld in de zones van het lichaam (leg-zone, chest-zone, etc.)

De winnaar van deze prijsvraag was: Fred Chabot! Hij heeft de prijs inmiddels ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }