foto

Goodies: win een Lowe Alpine Ion 60 rugzak

Lowe Alpine Ion 60In 2003 komt Lowe Alpine met een geheel nieuwe serie rugzakken voor grammenjagers die het hogerop zoeken. Deze Hyperlite rugzakken zijn beduidend lichter (tot wel 1.000 gram) dan soortgelijke rugzakken van hetzelfde formaat, draagcomfort en gebruiksgemak. Om dit te kunnen bereiken is een dunnere maar zeer comfortabele heupgordel gemonteerd, ontbreekt een topvak en is het aluminium frame lichter van uitvoering. Het feit dat de Hyperlites zo licht van gewicht zijn wil overigens niet zeggen dat ze alleen voor een kleine lading geschikt zouden zijn, ze zijn er tot wel 80 liter. Lowe Alpine richt zich met deze nieuwe serie dan ook vooral op expeditiegebruik en dus zijn de rugzakken zo gemaakt dat ze gemakkelijk voor meerdaagse tochten kunnen worden gebruikt.

Er zijn vier verschillende Hyperlite rugzakken: de Warp 80, de Quark 40, de Ion 60 en de Neutrino 20, waarvan de laatste ook als foudraal dienst kan doen. Je maakte in november kans op een fel oranje Ion 60 ter waarde van EUR 159,95 winnen. Deze valt niet alleen op door zijn kleur maar ook door de (voor de hele Hyperlite-serie kenmerkende) roll-top sluiting. Een rugzak dus voor de veeleisende klimmers en bergwandelaars onder ons!

Om als één van de eersten in Nederland een Ion 60 te bemachtigen (en nog gratis ook!) diende je onderstaande vraag te beantwoorden. Het antwoord was/is te vinden op de site van Lowe Alpine zelf.
Lowe Alpine heeft een naam hoog te houden voor wat betreft goed passende rugzakken. Speciaal voor in de buitensportwinkel is daarom een systeem ontwikkeld dat je helpt de juiste maat rugzak te kiezen. Hoe heet dat systeeem?
Torse Length System
Torso Fit System
Torse Size System

Onder de vele goede inzenders is inmiddels de winnaar geloot: Marijke de Jong. Marijke heeft zich inmiddels gemeld en de rugzak is haar toegezonden door Lowe Alpine Nederland.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }