foto

Goodies: een Lowe Alpine Atom Jack (t.w.v. €239,-)

Atom Jacket van Lowe AlpineLowe Alpine heeft een naam hoog te houden als het gaat om functionele kleding. Het Atom Jack is hiervan een goed voorbeeld: gemaakt van Triplepoint Ceramic stof, gebruikmakend van de AIMMS Dry Yarn technologie. Moeilijke woorden voor: duurzaam, waterdicht en een hoog ademend vermogen. Dus het ideale jack voor de buitensporter die net iets meer verwacht van een jack dan alleen een paar druppels regen buiten houden.

Lowe Alpine, product-innovatie in topvorm
De bovenstaande kreten zijn niet zo maar uit de lucht gegrepen. Lowe Alpine staat bekend om de continue stroom van innovaties op het gebied van functionaliteit. Triplepoint Ceramic bijvoorbeeld staat voor een sterke stof, die niet alleen waterdicht is maar tevens een hoog ademend vermogen heeft. Ook als het nat is. En dit laatse komt vooral door de Dry Yarn technologie. Niet voor niets dat deze innovatie in 2000 nog de 'European Outdoor Innovation Prize' won. En als je daar dan nog het AIMMS (Advanced Internal Moisture Management System) op loslaat, dan krijg je welhaast de ideale jas. Dit systeem neemt namelijk je eigen vocht voor z'n rekening. Om te voorkomen dat het de binnenkant van je jas natmaakt, trekt het als het ware het vocht naar de buitenkant. Zodat je zelf lekker droog (en dus warm) blijft.

Atom jack, van alle markten thuis
Deze maand maak je met de prijsvraag dus kans op een Atom jack. Maar wat krijg je dan in huis? Een lichtgewicht jack (minder dan 500 gram), voorzien van veel kleine handigheidjes die het leven van een buitensporter makkelijker maken. Wat te denken van een tweewegs rits (zowel van boven als van onderen te openen), een stevige, maar niet hinderende capuchon, verstelbare polssluiting, okselritsen, opbergzakje en ruime zakken? En dat is nog maar een kleine greep van de zaken die de doordachtheid van dit jack aantonen.

Maar om het jack te winnen moest je natuurlijk wel iets doen. En dat was de onderstaande vraag beantwoorden:

Lowe Alpine was uiteraard ook op het Op Pad Beursfestival te vinden. Heel makkelijk zelfs, want Lowe Alpine maakte het Lowe Alpine Banff Film Festival of Mountain Films mogelijk tijdens het beursfestival.
Maar wat is dat Banff
eigenlijk in deze naam?
naam van een plaats in Canada
naam van een Canadese regiseur
naam van een berg in Canada

De winnaar van het Lowe Alpine Atom jack ter waarde van Euro 239,- was: Mariette Dijkstra. Zij heeft de prijs inmiddels in ontvangst genomen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }