foto

Goodies: Lowe Alpine Pure Air Zone daypack

Inmiddels heeft het Pure Air Zone concept van Lowe Alpine zich al bewezen in de buitensportwereld. Voor komend seizoen zijn er weer enkele nieuwe modellen waarvan er één is te winnen in de prijsvraag. Als winnaar maak je namelijk kans op de Mira Air 35 (een dames-model) of de Tempest Air 35 (een heren-model).

Lowe Alpine Pure Air Zone daypackPure Air van Lowe Alpine geeft een geheel nieuwe dimensie aan het idee van ventilatie van het rugpand van rugzakken. Zoals de naam al doet vermoeden gebeurt het hier namelijk niet met allerlei vreemde materialen of constructies, maar gewoon met echte lucht, frisse lucht. Door op enkele nauwkeurig gekozen punten materiaal weg te laten ontstaan er namelijk plekken waar frisse lucht gewoon kan circuleren zonder dat het rugpand minder comfortabel tegen je rug steunt. Ventilatie zoals ventilatie bedoeld is dus.

De Mira Air 35 is er speciaal voor de dames en de Tempest Air 35 voor de heren. Hoewel verschillend van pasvorm hebben ze enkele overeekomende features die het complete daypacks maken. Beiden zijn toploaders en voorzien van twee compartimenten met een wegritsbare tussenbodem. En zoals elke moderne pack zijn ze uiteraard voorzien van zowel een waterzakcompartiment als een speciale pocket voor je MP3-speler. Een regenhoes zit er standaard bij (in de dubbele bodem) en in de meshzijvakken kun je klein materiaal gemakkelijk opbergen.

Deze nieuwe Pure Air Zone packs zullen vanaf december in de winkel liggen voor Euro 99,95, maar de winnaar van deze Goodiesprijsvraag mag er alvast eentje uitkiezen.

Maar om te winnen diende je eerst het antwoord op de volgende vraag te zoeken op de site van Lowe Alpine zelf::

Beide packs maken gebruik van een even eenvoudig als doeltreffend verstelsysteem voor het rugpand. Wat is de naam daarvan?

  Torso Fit APS
Torso Fit Centro
Torso Fit Duo

De winnaar van deze prijsvraag is Johan Rokven.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine Benelux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }