foto

Goodies: Mammut Aletsch 25 liter dagrugzak

Mammut Aletsch 25 liter dagrugzakEen prima rugzak voor een eenvoudige dagtocht. De rugzak is uitgerust met speciale lussen om je wandelstokken aan te bevestigen, maar bijvoorbeeld ook (aan de bovenkant) voldoende lussen om andere materialen aan te hangen. De twee zijvakken zorgen ervoor dat je veel zaken makkelijk bij de hand kunt houden. Als materiaal is voor deze rugzak Ripstop 600 PES gebruikt en dus is hij lekker stevig uitgevoerd. Ook het gewicht (1000 gram) zorgt ervoor dat je het je eigenlijk niet kon veroorloven om niet mee te doen.

En meedoen was eigenlijk wel heel makkelijk. Het enige dat je namelijk hoefde te doen was het aanvullen van de onderstaande slagzin. Niet te kort, maar zeker ook niet te lang.

Een dagje met de Mammut Aletsch...

De winnaar van deze prijsvraag was Taco Knol. Hij vulde zin als volgt aan: 'is samen met mijn wandelschoenen, mijn kaart en kompas ..... de perfecte match!'. Taco heeft de Mammut Aletsch rugzak inmiddels thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]