foto

Goodies: Mammut Moreno Jacket

De zomer komt er aan en dus zullen veel mensen het liefst met korte mouwen in de bergen lopen. Maar wat als het weer omslaat en de wind toeneemt? Dan heb je al snel de kou te pakken en zul je snel je tocht moeten afbreken en afdalen naar het dal om je jas te halen. Die had je immers niet in je rugzak gestopt omdat hij toch wel een tikkie te groot/zwaar was voor in je kleine dagrugzak... FOUT! Want vanaf nu kun jij je eigen Mammut Moreno Jacket makkelijk in je dagrugzak kwijt. En dan heb je een volwaardig jack bij de hand, want het Moreno jack is winddicht en zeer goed ademend. Ideaal dus voor een hike in de bergen als de wind even niet meewerkt, maar het zonnetje wel schijnt.

Mammut Moreno JacketJuist de combinatie van winddicht en zeer ademend maakt dit jack prima om mee te nemen tijdens die tochten die je komende vakantie in de bergen wilt maken. En omdat het gebruikte fleece ook nog eens behoorlijk elastisch is, zit het jack als gegoten.

En zoals je van Mammut gewend bent is het jack verkrijgbaar in veel maten (van XS t/m XXL) en zijn er verschillende kleuren beschikbaar (oa. lava, black en ink).

Maar uiteraard moest je dan nog wel even winnen! Op de site van Mammut kon je het antwoord vinden op de volgende vraag:

Mammut Nederland sponsort enkele klimmers, waaronder één vrouw. Wat is haar naam?
  Petra Taeymans
Eva Oomen
Fernanda Schulte

De winnaar van deze prijsvraag was Bram Bergsma. Bram heeft de prijs innmiddels in ontvangst genomen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen, de importeur van Mammut in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }