foto

Goodies: Mammut Narvik Jacket

Het Narvik Jacket van het Zwitserse Mammut is gemaakt van het ademende en waterdichte DRYtech laminaat. Het jack is zeer licht van gewicht en daardoor ook lekker compact op te vouwen. Het Narvik Jacket is prima geschikt voor lichte hikes, maar bijvoorbeeld ook om gewoon in je vrije tijd te dragen.

Mammut Narvik JacketErg handig is het functionele ontwerp van het jack. Zo zijn er aan de voorkant twee zeer ruime (goed aflsuitbare) zakken en kun je de 'Napoleon'-binnenzak van buitenaf bereiken. De capuchon verdwijnt in de kraag en is instelbaar om ook in de minder lekkere weersomstandigheden voldoende bescherming te bieden.

Het jack is verkrijgbaar in verschillende maten (van extra small tot super large) en tevens in verschillende kleur-combinaties. De verkoopprijs in de winkel bedraagt €199,95, maar in april 2003 kon jij 'm gratis en voor niets winnen op Hiking-site.nl!

Om kans te maken om deze Narvik Jacket van Mammut te winnen moest je het antwoord op de volgende vraag moeten zoeken op de site van Mammut zelf:

Wat is dé top bergsportjas van Mammut die je beschermt in de meest barre omstandigheden tijdens het klimmen?
  Eiger XCR Jacket
Matterhorn XCR Jacket
Zermatt XCR Jacket

De winnaar van deze prijsvraag heeft de prijs reeds thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen, de importeur van Mammut in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-04-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]