foto

Goodies: Mammut Saas Fee daypack

Voor de kortere daghikes heb je een goede daypack nodig. Niet te klein of te groot en als het even kan lekker comfortabel. De Saas Fee Daypack van Mammut is zo'n prima daypack. En in de maand augustus kon je er met de Goodies-prijsvraag eentje winnen!

Mammut Saas Fee daypackDe Saas Fee is een complete daypack, uitgevoerd met verschillende vakken: een hoofdvak en ondervak en aan de voorkant nog een apart vak voor bijvoorbeeld de kaart of ander klein materiaal. Aan de zijkant zijn er straps aangebracht zodat je de pack compacter kunt maken als hij niet al te vol zit.

De Saas Fee Daypack is uitgevoerd met een zogenaamd Save Your Energy draagsysteem (SYE-systeem). Basis van dit draagsysteem is het feit dat er ruimte wordt vrijgehouden tuseen de pack en de rug, waardoor er een betere ventilatie mogelijk is. Op die manier heb je ook minder snel last van een natte rug tijdens warme dagen.

De Saas Fee is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: een 20 liter en een 30 liter formaat. Ook zijn er diverse kleurencombinaties beschikbaar: carbon/black, blue/black en tangerine/carbon (zoals afgebeeld). Leeg weegt hij slechts 850 gram.

Om de Saas Fee Daypack te winnen diende je naar de site van Mammut te gaan om het antwoord te zoeken op de volgende vraag:

De daypacks van Mammut zijn bijna altijd in meerdere formaten verkrijgbaar. Één model daypack is zelfs in 4 formaten leverbaar en draagt de naam van een bekende Zwitserse stad. Welke daypack is dat?
  Saas Fee
Zürich
Montreux

De winnaar van deze prijsvraag was Marijke Breukel. Zij heeft de prijs reeds in ontvangst genomen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen, de importeur van Mammut in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }