foto

Goodies: win een Mammut Caracas Shirt (t.w.v. €80,-)

Mammut Caracas ShirtHet Caracas shirt van Mammut is prima geschikt voor buitensporters die net iets meer verwachten van een overhemd. Gemaakt van Burlington MCS sun blocker. Deze sneldrogende en lichtgewicht stof beschermt je tegen de zon. Ook als de stof nat is.

Hoewel veel mensen er niet echt over nadenken beschermt niet elke stof je tegen de zon. Er zijn stoffen waar de zon dwars doorheen schijnt en zo alsnog zorgt voor verbranding van de huid. De beschermende werking van een stof wordt aangeduid met de UPF, de Ultraviolet Protection Factor. MCS sun blocker van Burlington heeft een UPF van 30+. Dat wil zeggen dat er slechts 1/30 van de schadelijke UV stralen worden doorgelaten. En dat zowel als de stof droog als nat is.

Het Mammut caracas shirt is in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar. Voor de prijsvraag van april werden er twee weggegeven: een dames- en een heren model.

Mammut maakt elk jaar weer een nieuwe reclame-campagne met een sprekende pay-off (spreuk/slogan). Zo ook dit jaar, zoals te zien is op de site van Mammut zelf.
  De pay-off/slogan van dit jaar (en het juiste antwoord op de vraag) is:
Only the best brand is good enough for me
I always choose the best brand
I'd never choose the wrong brand

De winnaars van een shirt waren: Maurice Bogaert (man) en Petra van der Putten (vrouw). Beiden hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen (Mammut Nederland).


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }