foto

Goodies: Medic First Aid® cursus

Als je ooit eens in een situatie bent geweest waar de nood aan de man was, dan weet je hoe belangrijk de eerste paar minuten zijn in geval van een ongeluk. In die eerste paar minuten moet er worden besloten wie er moet worden gewaarschuwd, moet er worden gekeken wat er mis is met het slachtoffer en moet hulp worden geboden totdat professionele hulpverleners ter plaatse zijn.

De cursus Medic First Aid® van Alpintreff biedt voldoende theoretische kennis en praktische vaardigheden om juist in dit soort situaties het hoofd koel te houden en adequaat, snel en doeltreffend te handelen. De cursus duurt een volle dag en wordt gegeven in het hart van Nederland (Woerden).

Normaal kost deze cursus Hfl. 249,-, maar als bezoeker van Hiking-site.nl kon jij 'm gratis winnen. En het enige dat je hoefde te doen was de onderstaande vragen te beantwoorden:

Vraag 1. :
De cursus wordt gegeven door Alpintreff, maar wie heeft de cursus eigenlijk ontwikkeld?

Emergency Medical PlanningTM

Vraag 2. :
Noem minstens 3 zaken die aan bod komen in deze cursus.

Kies uit: Rescue Management, eerste beoordeling van het slachtoffer, ademweg vrijmaken, beademen en reanimeren, het stabiliseren van een bewusteloos slachtoffer, het stoppen van ernstige bloedingen, shock behandeling, het beoordelen van ziektes, verwondingen en andere aandoeningen, werken met de SAM-Splint

Vraag 3. :
Wat hoort er niet in dit rijtje thuis: W.H.O., E.H.B.O., E.M.P., A.H.A., E.R.C.?

E.H.B.O., dit is namelijk niet de naam van een organisatie

Waarom jij?
Vertel eens in het kort(!) waarom juist jij recht hebt op deze cursus.

Jeroen Tollenaar schreef hier: "Omdat we ons met z'n tweetjes tot nu toe wel hebben gered, maar als we later met de kinderen gaan trekken, wil ik toch zo'n basiskennis van E.H.B.O. bij me dragen." Samen met de goede antwoorden resulteerde dit voor hem in een gratis deelname aan de Medic First Aid cursus.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Alpintreff, Berg & Ski Sport.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]