foto

Goodies: ballonvlucht met de NOMAD ballon!

Het assortiment van Nomad is zo breed dat bijna iedereen wel een product van dit merk in zijn of haar buitensport-uitrusting heeft. Daarom was het eigenlijk ook te moeilijk om iets uit dat assortiment te kiezen om weg te geven. Toch was de uiteindelijke keuze niet echt moeilijk: sinds dit jaar zal er immers boven Nederland regelmatig een heuse Nomad ballon rondvliegen. De prijs van deze prijsvraag was dan ook: een ballonvlucht voor 2 personen met deze splinternieuwe ballon van Nomad.

ballonvlucht met de NOMAD ballonNormaal gesproken kost één van de 6 plaatsen in de ballonmand 170 Euro. De waarde van de prijs van de prijsvraag is dus maar liefst 340 Euro! Je zou dus zeker niet alleen de lucht in hoeven, want je zou je vriend of vriendin kunnen uitnodigen om lekker mee te gaan en te genieten van het uitzicht vanuit de hoogte. Hangend onder de ballon zou je je op comfortabele wijze met de wind mee kunnen laten voeren, terwijl je onder je het Nederlandse landschap voorbij zag drijven... atlhans: als je de prijs gewonnen had.

Het leuke van de Nomad ballon is dat je ook zelf een vlucht kunt boeken. Het is zelfs mogelijk om de ballon volledig te huren voor je eigen groepje (maximaal 6 personen) en op te stijgen van een locatie bij jou in de buurt. Wil je vrienden, kennissen of familie een keer verrassen, dan kun je op de site van Nomad alle informatie vinden over de ballon en diens vluchten.

Wilde jij echter kans maken op een gratis ballonvlucht voor 2 personen in deze ballon, dan had je naar de Nomad site moeten gaan om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Nog niet zo lang geleden introduceerde The Nomad Company nieuwe 100% waterdichte rugzakken en schoudertassen: de 'Tahan' daypacks en 'Maji' schoudertassen. In hoeveel kleuren is zijn deze nieuwe tassen beschikbaar?

  4 kleuren
5 kleuren
6 kleuren

De winnaar van deze prijsvraag was Remko Oude Hengel.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door The Nomad Company.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }