foto

Goodies: Outdoor Academy voucher

Outdoor Academy vormt inmiddels een begrip onder zowel buitensporters als buitensport-bedrijven en winkels. De cursussen die ze aanbieden beslaan het brede spectrum van buitensport: van klimmen tot wandelen en van navigatie tot EHBO. En dat voor zowel beginners als gevorderden en zowel liefhebbers als professionele 'gebruikers' van de kennis zoals winkel-personeel en instructeurs.

Outdoor Academy voucherJuist omdat het aanbod van cursussen van Outdoor Academy zo breed is is het moeilijk om één bepaalde cursus aan te bieden als hoofdprijs van een prijsvraag. Daarom werd er gekozen voor een 'open prijs': een voucher ter waarde van 50 Euro om deze naar keuze te besteden aan een cursus. Op die manier kun je dus zelf kiezen of je bijvoorbeeld liever een navigatie-cursus of een EHBO-cursus doet. Of werk je liever een dag aan het verfijnen van je klim-technieken of kennis van lawine-gevaar in de bergen? De keus is aan jou!

Waar je ook voor kiest, je kunt er zeker van zijn dat de cursus je goed voorbereidt op de situaties waarin je tijdens het beoefenen van buitensport verzeild kunt raken. Niet alleen de theorie wordt besproken, want bij veel cursussen speelt ook de praktijk een belangrijke rol en kun je actief aan de slag met de zojuist opgedane kennis. Op die manier ben je er ook meteen zeker van dat de kennis langer blijft 'hangen' en je het daadwerkelijk kunt toepassen als dat nodig is.

Om de voucher ter waarde van 50 Euro te winnen diende je naar de site van Outdoor Academy te gaan om het antwoord te zoeken op de volgende vraag:

Een veel gevraagde cursus die Outdoor Academy aanbiedt is de Medic First Aid® die is ontwikkeld door EMP™. Maar waar staat EMP™ eigenlijk voor?
  Emergent Medical Phase™
Emergency Medical Planning™
Easy Medical Planning™

De winnaar van deze prijsvraag was Pieter Geert van den Beukel.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Outdoor Academy.

LET OP: de voucher kan NIET (gedeeltelijk) worden ingewisseld tegen geld; je krijgt dus geen geld terug als je een cursus kiest die goedkoper is dan 50 Euro. Wél kun je uiteraard bijbetalen als je een duurdere cursus boekt. Over de uitslag van deze prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }