foto

Goodies: win een paar Odlo ondershirts

Om het warm te hebben en houden tijdens de koude winterdagen moet je bij de basis beginnen: met goed ondergoed. De prijzen van deze prijsvraag helpen je daarbij aardig op weg, zowel voor dames als heren een set Odlo ondershirts, bestaande uit een warm crew neck shirt met lange mouwen en een seamless (naadloos) shirt met korte mouwen.

Odlo ondershirtsVeel mensen dragen in de winter nog katoenen ondergoed. Groot nadeel van katoen is echter dat het vocht vasthoudt, dit in tegenstelling tot het elastische kunststof waar de deze ondershirts van Odlo van gemaakt zijn. Door vocht juist af te voeren blijf je langer warm, de huid blijft immers droog en daardoor dus warmer. Bovendien is het Odlo ondergoed voorzien van een speciaal bacterie-neutraliserend 'Effect' dat ervoor zorgt dat de nare zweetlucht geen kans krijgt.

Voor het shirt met korte mouwen is er nog een bijkomend voordeel: dit is namelijk seamless (naadloos). Niet naadloos in de zin dat er aan de zijkanten geen naden zitten, maar écht naadloos. Daardoor heb je dus geen last van irriterende naden tijdens het sporten. Bovendien is de techniek al zo ver gevorderd dat in deze stof verschillende diktes kunnen worden toegepast zonder daarvoor aparta stukken stof te moeten gebruiken. Op strategische plaatsen is de stof dus dunnern (daar waar je snel zult zweten) en op andere plaatsen juist dikker (daar waar extra isloatie nodig kan zijn). Odlo Seamless is dus niet alleen echt naadloos, maar bovendien nog extra functioneel voor wat betreft klimaatbeheer van je lichaam.

Voor de prijsvraag van deze keer stelde Odlo twee sets beschikbaar bestaande uit een warm shirt met lange mouwen en een seamless shirt met korte mouwen. Er was een set beschikbaar voor de heren en een set voor de dames, dus er was een dubbele kans om iets te winnen!

De onderkleding van Odlo is voorzien van een speciale behandeling om nare geurtjes door transpiratie te voorkomen. Hoe heet deze behandeling?

  Cubic
Effect
Just One

De winnaars van deze prijsvraag zijn Marielle Direks en Marco de Wit.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Marsch (Importeur van Odlo in Nederland).

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]