foto

Goodies: Optimus Crux

Sinds begin februari ligt de nieuwste brander van Optimus in de winkels: de Crux, een zeer compacte lichtgewicht brander voor de grammenjager.

Optimus CruxHoewel de Crux zeer compact is (opgevouwen slechts 5,5cm bij 7,5cm) biedt hij de veeleisende buitensporter toch alles wat je van een brander mag verwachten. Zo kun je de kracht van de brander nauwkeurig regelen, van zeer krachtig tot de zogenaame sudderstand. De pannenhouders zijn voorzien van een grid om te voorkomen dat je pannen onstabiel op de brander staan en de branderkop zelf is zo gevormd dat (ondanks het kleine formaat) het vuur en de warmte goed over de bodem van de pan wordt verdeeld.

Ook is hij ideaal voor mensen die wel een brander mee willen nemen, maar niet het volledige gewicht van een brander. De Crux weegt namelijk slechts 87 gram! Na uitvouwen wordt de brander makkelijk op een gastankje geschroefd en kun je 'm meteen gebruiken.

Jongejans Trading, de importeur van Optimus, had in februari een Crux ter beschikking gesteld voor de goodies-prijsvraag. om te winnen diende je het antwoord op de volgende vraag op de site van Optimus op te zoeken.
Optimus was een van de eerste fabrikanten die een sudderstand inbouwde in zijn multifuel brander. In welke brander was dat?
  Optimus Simmer
Optimus Nova
Optimus Simmer Nova

De winnaar van deze prijsvraag heeft de prijs reeds thuisgestuurd gekregen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Jongejans Trading, de importeur van Optimus in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }