foto

Goodies: Optimus Terra pannenset

Het Terra pannenset van Optimus is een zeer compleet set bestaande uit twee grote sauspannen, een braadpan en een neopreen hoes om je eten extra lang warm te houden. De hoes is tevens bedoeld als stuffbag, zodat je de complete set gemakkelijk kunt opbergen in je rugzak, met je brander bijvoorbeeld in de pannen.

Optimus Terra pannensetDe Terra-pannen zijn gemaakt van hard-anodized aluminium, met als voordeel dat de pannen makkelijker schoon zijn te krijgen en bovendien bijzonder sterk zijn. Duurzaamheid en hygiŽne zijn dus gewaarborgd. Door de gegroefde bodem staan de pannen steviger op de brander.

Bijzonder is ook de bijgeleverde hoes: deze kun je namelijk gebruiken om je eten langer warm te houden. Gedurende een tijd van 30 minuten kan deze hoes bij een buitentemperatuur van -5 graden het eten op een respectabele 70 graden houden. De hoes fungeert dan ook als 'hooikist', wat uiteraard goed uitkomt als je het eten even moet laten wellen voordat je het kunt opeten (zoals vaak voorkomt bij gevriesdroogd eten).

Had jij deze Terra pannenset van Optimus graag willen winnen, dan had je een bezoek moeten brengen aan de site van Optimus om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Optimus heeft een zeer kleine brander in het assortiment die je zelfs onder de bodem van je gastankje kunt verstoppen. Wat is de naam van die brander?

  Optimus Crux
Optimus Hiker
Optimus Nova

De winnaar van deze prijsvraag was Rene Peeters.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Jongejans Trading, de importeur van Optimus in Nederland.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }