foto

Goodies: Osprey Epic Daypack

Wilde jij altijd al een daypack is zo'n beetje van alle gemakken is voorzien? Dan had je aan deze prijsvraag mee moeten doen: je kon namelijk een Epic Daypack van Osprey winnen!

Osprey Epic DaypackDe Epic van Osprey is z'n daypack waarbij de ontwerpers aan bijna alles gedacht hebben. Je kunt het zo gek niet opnoemen of het is wel opgenomen in deze daypack. Zo is er uiteraard een speciale slurf om je hydration-pack in op te bergen, maar ook een lus voor je pickel en een daisy-chain voor het aanhaken van enkele kleine materialen. Verder zijn er aan beide zijden grote meshpockets voor het eventueel meedragen van drinkflessen, maar deze zijn ook prima geschikt om bijvoorbeeld je kaart opgerold in op te bergen.

Verder is de Epic Daypack van Osprey voorzien van voldoende vakken voor je andere materialen. Er zijn grote, waterdichte, met een rits alsluitbare vakken aan beide zijden verwerkt, maar wat dacht je van een speciaal vak voor je MP3-speler/Discman? Altijd handig als je graag naar muziek luistert tijdens het hiken. De Epic is er overigens in verschillende kleuren: Copper Canyon, Black, Oasis, Desert Lichen en Mustard Seed. Ook zijn er verschillende maten: S/M met een gewicht van 1,05Kg en een inhoud van 29 liter en M/L met een gewicht van 1,13Kg en een inhoud van 32 liter.

Om Epic Daypack van Osprey van deze prijsvraag te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van Osprey om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Osprey won dit jaar de Editor's Choice 2004 voor één van hun packs. Voor welke pack was dat?

  Eclipse 36+5
Epic
Switch 55+5

De winnaar van deze prijsvraag is Arjan Kok. Arjan dient zich vóór 1 januari te melden om het recht op zijn prijs niet te verliezen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Outware Trading, de importeur van Osprey.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]