foto

Goodies: win een paar Outdoor Designs Gore-Tex Perma Gaiters

Nu het weer buiten slechter wordt zul je merken dat je een goed paar gaiters (ook wel gamaschen genoemd) bijna onontbeerlijk zijn om te dragen. Ze beschermen immers je onderbenen tegen het vocht van hoog gras en helpen bij regen te voorkomen dat er water in je schoenen loopt via je benen. De Perma gaiters van Outdoor Designs zouden dan een prima optie zijn.

Outdoor Designs Gore-Tex Perma GaitersDe Perma gaiters maken deel uit van de Classic Series van Outdoor Designs. Ze zijn uitgevoerd met 3 laags Taslan van Gore-Tex en bieden dus zowel optimale bescherming tegen vocht en wind als ook een prima ademend vermogen om vocht-ophoping te voorkomen.

De Perma gaiters zijn voorzien van een rits over de volledige lengte, zodat aan en uit doen gemakkelijk en snel kan gebeuren. Deze rits zit zelf overigens beschermd achter een stormflap, welke middels Velcro en drukknopen dicht wordt gehouden. Aan de onderzijde zit een eenvoudig verstelbare en vervangbare rubberen strap. Een veter-haak zorgt dat ze goed blijven zitten op hun plaats op je schoenen. Extra verstevigde patches zorgen voor de nodige robuustheid en tot slot zijn er elastische koorden verwerkt om een optimale aansluing met je onderbeen te garanderen.

De Perma gaiters van Outdoor Designs zijn er in de kleuren navy/black, green/black en black/black en in de maten smal, medium en large. Voor deze prijsvraag worden er twee paar beschikbaar gesteld. Kortom: dubbel kans op een paar perfecte gaiters om het slechte weer te trotseren!

Om te winnen diende je het antwoord op de volgende vraag zoeken op de site van Outdoor Designs zelf::

Naast de gaiters zijn ook de bivakzakken en handschoenen van Outdoor Designs erg populiar? Welke handschoenen van Outdoor Designs wonnen dit jaar een Polartec APEX Award?

  cycleflex
fitzroyinferno
takustretch

De winnaars van deze prijsvraag zijn Helga van den Steen en Frank van Vierssen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Outware Trading, de importeur van Outdoor Designs.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]