foto

Goodies: win een Pacsafe Waist Wallet of Neck Pouch

Pacsafe waist wallet en neck pouchDe meeste mensen kennen inmiddels wel de beschermende netten van Pacsafe waarmee je je rugzak kunt beveiligen tegen zakkenrollers. Pacsafe heeft echter ook kleinere accessoires die je een hoop ellende kunnen schelen als je ze gebruikt. Goede voorbeelden hiervan zijn de prijzen van de prijsvraag van de maand mei: de Waist Wallet (t.w.v. 20,95 Euro) en de Neck Pouch (t.w.v. 16,95 Euro).

Veel mensen stoppen hun paspoort, portemonnee, vliegtickets en andere belangrijke documenten vaak in het bovenste vak van de rugzak of in een klein zijvak. Vooral in drukke straten of als je je rugzak even onbeheerd achterlaat kan dit tot doffe ellende leiden: diefstal van juist die zaken die je tijdens een reis absoluut niet kunt missen. Met een Waist Wallet of Neck Pouch behoort diefstal van dergelijke documenten tot het verleden. De zaken zijn immers goed opgeborgen: ofwel op je borst (achter je shirt), hangend aan je nek of in het geval van de Waist Wallet onder je shirt/trui stevig om je middel.

En stevig is hier inderdaad het juiste woord. De koorden waarmee de wallet of pouch namelijk om je middel of nek hangen zijn van binnen gemaakt van een stevig metaaldraad. Doordat deze metaaldraad is ingepakt in het koord hoef je echter niet bang te zijn voor pijnlijke schuurplekken. De wallet en pouch zelf zijn gemaakt van een duurzame ripstop nylon, terwijl de kant die tegen je lichaam komt juist gemaakt is van een zachte, ademende stof om een zweet-gevoel te voorkomen.

Om kans te maken op één van de vier prijzen (er werden twee van elk weggegeven) moest je even op de site van Pacsafe de antwoorden op de volgende vraag zoeken:
Speciaal voor mensen met een laptop-computer heeft Pacsafe een speciale tas ontworpen, welke tas is dat en wat weegt deze?
Pacsafe Travel Safe 200, 200 gram
Pacsafe Travel Safe 200, 500 gram
Pacsafe Travel Safe 500, 500 gram
De winnaars van deze prijsvraag waren: J. Vlieger (Neck Pouch), Jeroen Jongenelen (Neck Pouch), Adriaan Tigchelaar (Waist Wallet) en Anja Geurts (Waist Wallet). Zij hebben hun prijs inmiddels ontvangen.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Jongejans Trading (Importeur Pacsafe).


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }